Potreningowe BROWNIE fasolowo-czekoladowe

Witajcie kochani :)
W dzisiejszym poście chciałbym się podzielić przepisem na wysokobiałkowe ciasto potreningowe.
Pełnowartościowy posiłek bezcukrowy, bezglutenowy, słodzony daktylami z dodatkiem masła orzechowego i kakao.






Przepis :
  • 60 gramów płatków jaglanych
  • 220 gramów fasoli
  • 1 banan
  • 1/2 szklanki daktyli
  • 2 łyżki masła orzechowego
  • 2 łyżki kakao
  • 200 ml mleka sojowego
  • 2 miarki białka sojowego
  • 1/2 soku z cytryny
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • szczypta soli 

Przygotowanie :
Daktyle namoczyć w gorącej wodzie, odstawić na kilka minut. Do stopki blendera wsypać wszystkie składniki, zmiksować na gładką masę.
Ciasto piec w 180 stopniach przez około 40 minut.
To wszystko !
Smacznego 💪





Wczesne wstawanie, poranny trening i pełnowartościowy, regeneracyjny posiłek - IDEALNE POŁĄCZENIE 💪





Komentarze

  1. Bardzo.....bardzo, bardzo cieszę się z Twojego powrotu do nas <3 , śledzących, czytających, czekających.... Trzymam kciuki za biegi dalekie...kocham ruch, wiec wierze, że postanowienia wygrają z tym co czasem głowa i ciało stara się stopować....pozdrawiam z bardziej zasmogowanej części Rzeszowa :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz